Σχετικά με εμάς

Ιδρυτής της Customer-First είναι ο Δρ Παναγιώτης Κώτσιος. Έλαβε το διδακτορικό του με άριστα στην ειδίκευση των Βιομηχανικών Οικονομικών από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία (2010). Άλλες σπουδές του περιλαμβάνουν: α) Bachelor of Arts in Economic and Business Policy (2002), University of Portsmouth (UΚ),  β) Master of Science in Management (2005), University of Teesside (UK) και γ) Μεταπτυχιακό στη Συστηματική Φιλοσοφία (2011), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος από το 2006, έχοντας προσφέρει υπηρεσίες σε πολλούς ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της οικονομίας. 

Το τελευταίο βιβλίο του με τίτλο «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» χρησιμοποιείται ως διδακτικό σύγγραμμα σε ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ από το 1ο έτος δημοσίευσής του (2013). 

Στον ελεύθερό του χρόνο θα τον βρείτε να τριγυρνάει στα βουνά, να κοιτάζει τη θάλασσα και να σκαλίζει ξύλα στο εργαστήριό του. 

Η Άννα Μπίσμπα αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003, ολοκληρώνοντας μεταπτυχιακές σπουδές Νεοελληνικής Φιλολογίας στο ίδιο τμήμα το 2006.

Από το 2005 ως το 2016 εργάστηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αναλαμβάνοντας έργα ψηφιοποίησης και ηλεκτρονικών ακαδημαϊκών μαθημάτων (open courses). Στο πλαίσιο των έργων αυτών ειδικεύτηκε σε θέματα δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου και πνευματικής ιδιοκτησίας στον ψηφιακό κόσμο. Επίσης έχει επιμεληθεί ηλεκτρονικά σχολικά εγχειρίδια για το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια και υπεύθυνη οργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ελληνικής γλώσσας, ιστορίας και πολιτισμού και έχει ολοκληρώσει γλωσσικές επιμέλειες για πλήθος ακαδημαϊκών εγχειριδίων.

Της αρέσουν τα παραμύθια, το τρέξιμο και στον ελεύθερό της χρόνο ανακαλύπτει τον κόσμο από την αρχή απαντώντας στα παιδικά «γιατί».

Οι συνεργάτες μας

Η Customer-First στην υλοποίηση των πολιτικών προώθησης και διαφήμισης  συνεργάζεται με εξειδικευμένους επιστήμονες που εμπιστεύεται. Η ευρύτερη ομάδα συνεργασίας περιλαμβάνει ειδικούς του μάρκετινγκ, πληροφορικό, γραφίστα, φωτογράφο, εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού και χαρτογράφο.

CUSTOMER             

first

global marketing services

CUSTOMER FIRST.

Global Marketing services

Χατζόγλου (28ης Οκτωβρίου)  4 Κατερίνη 60100, Ελλάδα

Για ραντεβού τηλεφωνήστε στο 2351500133

  • Facebook Social Icon

Βρείτε μας στο Facebook

© 2018 by Customer First. 

+302351500133